About

HAvr?

Ik ben HAdewig Van Reempts… HAvr in’t kort. Toen ik aan mijn opleiding marokijnbewerker begon, wist ik meteen: dit is mijn ding. Eigenzinnige handtassen en accessoires in leder maken. Eigenzinnig omdat ik ze zélf mooi vind, ze gemaakt zijn uit leder dat ik zelf heb gekozen, en in een vorm gegoten die ik zelf bepaal. Kwalitatief, duurzaam en tijdloos.

Ik hou van leder: de geur, de souplesse van de materie, de diverse soorten, de veelheid aan kleuren, de natuurlijke oorsprong en de oneindige mogelijkheden die het biedt om er iets moois mee te creëren.

Ik hou bij uitbreiding van alles wat mooi is: interieurs, kleding, muziek, fotografie, de natuur... en ik kan daar ongelooflijk emotioneel, stil en dankbaar van worden.

Elke outfit die ik draag moet kloppen. Ieder kledingstuk, iedere schoen, ieder accessoire, en dus ook de handtas zijn onderdeel van een geheel.

 

MISSIE

Op kleine schaal handtassen ontwerpen en in m’n eigen atelier tot leven brengen. Het leder dat ik hiervoor gebruik is een restproduct, dus niet afkomstig van dieren die enkel voor hun huid worden gedood.

Ik maak handtassen omwille van het plezier om te creëren, om iets vorm te kunnen geven dat ik zelf mooi vind en dagelijks kan gebruiken. Én ik wil daar graag anderen in laten delen, aan een eerlijke prijs.

 

COLLECTIE

Ieder vel leder wordt met zorg geselecteerd en inspireert tot een passend handtasmodel. Zo’n vel levert grondstof voor slechts enkele handtassen. Bij grotere modellen hoogstens één exemplaar. Dat maakt iedere HAvr handtas zo uniek!

De HAvr collectie is jong maar constant in evolutie, want bij iedere nieuwe creatie ontstaan nieuwe ideeën. Volg HAvr dus hier, op Facebook en op Instagram.